We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
I cannot Customize the mainpage/sidebar anymore - 1130 Last Reply by Marcel Groote Jan 18 '13
I changed the themes and now my site won't load 15 2835 Last Reply by OW Developer Jan 17 '13
  how to add site visitor counter at the end of site?? 12 2302 Last Reply by Purusothaman Ramanujam Jan 17 '13
Lite Php and lite server 1 1224 Last Reply by Purusothaman Ramanujam Jan 17 '13
Photo plugin, comments, chat, groups not working 5 1748 Last Reply by Eduard Veganski Jan 16 '13
users dont follow post after commenting on it 3 1265 Last Reply by Purusothaman Ramanujam Jan 15 '13
How to reset the ADMIN Page Menu section to Default settings 8 1996 Last Reply by Lovely Jan 15 '13
syetem bug 1.5 4 1437 Last Reply by Purusothaman Ramanujam Jan 15 '13
Intermittent Internal Error 500 issue 8 2337 Last Reply by Zak Jan 15 '13
Absolete Component 1 1107 Last Reply by Purusothaman Ramanujam Jan 14 '13
Problems with chat font colour in Basic theme - 1120 Last Reply by Nuqooshe Jan 14 '13
Coma separation error in RTL language - 1140 Last Reply by Nuqooshe Jan 14 '13
My Admin Template got corrupted after 1.5 installation. How to rectify it ? 6 1888 Last Reply by cit27 Jan 14 '13
Solved- Updated 1.5 and an error 31 3428 Last Reply by Alexander Jan 13 '13
  Newsfeed and Photo album link problem 2 1388 Last Reply by Charli Jan 13 '13
jQuery Errors after Updating to Oxwall 1.5 27 3752 Last Reply by Desirae R Jan 12 '13
Access to main dashboard page gone with 1.5 - 1174 Last Reply by Richard Carr Jan 12 '13
Try paste and save any code HTML or embed video for forum or blog 1 1155 Last Reply by Alex Philipp Jan 12 '13
No body can loggin in the comunity 10 1609 Last Reply by Henry Jan 12 '13
Trying to change MetaTags 7 1568 Last Reply by tracy Jan 11 '13