We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
  Custom Profile Questions 5 584 Last Reply by James Roney Jan 27 '20
[Urgent] YouTube channel plugin, video fetching but not playing.. 1 581 Last Reply by Patricia Zorrilla Jan 25 '20
Even more weird issues after a complete reinstall. 12 981 Last Reply by OW-Ghost Jan 21 '20
  SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 5 798 Last Reply by Wilzer Jan 7 '20
Smart Captcha Plug In DeBug Error 3 805 Last Reply by Wilzer Jan 7 '20
Common error in logs - 693 Last Reply by Alex Jan 7 '20
  Newsfeed plugin causes site down - 696 Last Reply by Jozko Jan 7 '20
STMP not working 5 937 Last Reply by dave Dec 31 '19
Locked Out Of My Website! 4 904 Last Reply by Chris_W Dec 31 '19
Oxwall Troubleshooting SSL fixes 35 9218 Last Reply by Rajesh Khatri Dec 27 '19
The menubar is incorrect 14 1640 Last Reply by Anton Dec 19 '19
  Bugs in forum and blog plugins - 1110 Last Reply by Kārlis Lācis Dec 12 '19
Friends plugin error??? 5 1085 Last Reply by Marcus Dec 2 '19
call service vs dao 4 1082 Last Reply by Marcus Nov 30 '19
Avatar Feed Problem 12 1806 Last Reply by Ash Nov 27 '19
IsPost 7 1115 Last Reply by Ebenezer Obasi Nov 27 '19
Group cover photo not working 7 1147 Last Reply by Ash Nov 26 '19
code problem with the video plugin 3 1552 Last Reply by OW-Ghost Nov 23 '19
eCommerce Shop Pro Stage level Status not working {anyone can help?} 4 1160 Last Reply by Patricia Zorrilla Nov 22 '19
Mail Text Area Unresponsive on Desktop Version on a mobile device 1 988 Last Reply by dave Nov 18 '19
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... » »»