We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

required in the editor[bug-to be fixed] | Forum

Marcel
Marcel Apr 22 '15
I keep getting the message that something is required in the editor
when I want to put an images?
This got in after the update to 1.73

gr
Marcel
www.highfive.tips
The Forum post is edited by ross Apr 27 '15
Attachments:
  printview076.jpg (139Kb)
Marcel
Marcel Apr 22 '15
I have reinstalled the plugin but keep having the problem
Marcel
Marcel Apr 22 '15
Hmmm here the same problem on oxwall site to
Attachments:
  printview077.jpg (156Kb)
dave Team
dave Apr 22 '15
press enter after you copy and paste, sometimes the form input does not pick up the value until you press enter after copy and past text or anything. 
Marcel
Marcel Apr 22 '15
my members do not always drop a text behind an image
Can I change that in the soucre?
That is not required any more?

dave Team
dave Apr 22 '15
you dont have to put text after the pic, just make sure the input sees the pic, remember its a textarea and the input needs to know when your done so pressing enter lets the input value know it has content to grab. 
ross Team
ross Apr 23 '15
Marcel, this is a bug, we have passed it to our developers, it will be fixed in one of the upcoming updates. in the meantime you'll need to insert the image along with the text. 
dave Team
dave Apr 23 '15
Thanks ross for the clarification.  :)
Marcel
Marcel Apr 23 '15
Ok Ross

I also felt that this was a bug
Kind of weird that text is required

dave Team
dave Apr 23 '15
you could just put a . after the pic not like anyone would look for that   


i think i mentioned something about this last year thought.  mmmm 

Marcel
Marcel Apr 27 '15
I wait for the update  thx dave
Marcel
Marcel Jun 2 '15
Hmm in the new version ( 1.7.4) this bug is not fixed
ross Team
ross Jun 2 '15
it will be fixed in ONE of the upcoming updates.
Marcel
Marcel Jun 2 '15
Thanks   Ross