We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Ремонт у ванній | Forum

Cer Daws
Cer Daws Aug 27
Маю таку проблему – вирішила зробити ремонт у ванній, але не знаю, з чого почати. Які матеріали краще вибрати для стін і підлоги, щоб було і красиво, і довговічно? І чи є якісь специфічні поради для ремонту саме у ванній, щоб не помилитися з вибором? Може, є місце у Львові, де можна знайти все необхідне для такого ремонту? Буду вдячна за будь-які поради!
Diego Gracia
Diego Gracia Aug 27
Привіт! Ремонт у ванній – це завжди цікаво і трішки стресово. Я теж недавно робив ремонт у своїй ванній і можу поділитися кількома лайфхаками. Для стін і підлоги краще використовувати плитку з водостійкими властивостями, а якщо хочеш щось сучасніше, розглянь керамограніт. Щодо до того, де купити будматеріали Львів, то я купував усі матеріали в "Перший Дім" https://www.1d.ua/lviv/uk/  . У них чудовий асортимент, і вони мають все для ремонту, включаючи керамічну плитку та інші будівельні матеріали. Це реально рятівник, коли потрібно знайти все під однією покрівлею. Там є великий вибір і консультанти, які завжди готові допомогти. Сподіваюся, це допоможе тобі!