We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Ведення бухгалтерії | Forum

Diego Gracia
Diego Gracia Nov 3
Привіт, друзі! Потрібна порада: як краще організувати ведення бухгалтерії для невеликого бізнесу? Вже голова обертом йде від усіх тих звітів, податків і рахунків. Чи варто шукати окремого бухгалтера чи, можливо, є якісь компанії, які спеціалізуються на цьому і зможуть все це впорядкувати?
Vayt
Vayt Nov 3
Для малого бізнесу найкраще рішення — знайти надійну компанію, яка займається веденням бухгалтерії. У мене схожа ситуація була, і я звернувся до компанії Консалтинг Топ. У них на сайті consulting-top.com.ua  можна знайти різні бухгалтерські послуги — від підготовки звітів до повного ведення обліку. Що мені сподобалося, так це те, що не треба ні за чим гнатися і постійно думати про дедлайни: вони все роблять самі і надають кваліфіковані поради. Плюс, із ними завжди можна бути впевненим, що податкова не причепиться, бо все зроблено грамотно і вчасно. Раджу спробувати, це знімає багато клопотів з плечей.