We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Točno ili mit: Da li toner utječe na kvalitetu slike? | Forum

Topic location: Forum home » Support » General Questions
Naruto Usumaki
Kvaliteta tonera doista utječe na jasnoću i ukupnu kvalitetu ispisa. Toner loših kvaliteta može dovesti do zamagljivih slika, nejasnog teksta, pa čak i oštećenja pisača. Stoga se preporučuje korištenje tonera kompatibilnih s vašim modelom pisača od pouzdanih proizvođača. ​
Max Velin
Max Velin Mar 23
U potrazi za pouzdanim dobavljačem potrošnog materijala za pisač, naišao sam na https://toner-autlet.eu/. Impresionirao sam njihov širok raspon originalnih i kompatibilnih tonera za razne modele pisača. Odlučio sam isprobati njihove proizvode i bio sam zadovoljan: kvaliteta ispisa značajno se poboljšala, slike su postale jasnije i zasićene. Sada sam siguran u pouzdanost ovog dobavljača i preporučujem ga kolegama i prijateljima.
Agata Brown
Agata Brown Mar 23
Pored kvalitete tonera, i drugi čimbenici, poput razlučivosti pisača i kvalitete korištenog rada, utječu na jasnoću tiskanja. Međutim, upotreba tonera visoke kvalitete jedan je od ključnih aspekata za dobivanje jasnih i zasićenih slika.