We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Need coder help to fix my website issues. Im not a coder. | Forum

Topic location: Forum home » Development » Themes
Kris Corp
Kris Corp Jun 20 '14

These are the issues I'm having with my site that i cant figure out. I need serious help. No one has been effective when i asked. I would appreciate if someone would take the time to help me get these errors corrected with the theme. The developer of the theme is not helping me fix these issues.


 

All mobile issues- Galaxy S3 Standard browser


1. Delete button under inbox messages are off the page to the right. You can barely see the delete button when a message is in the inbox. If you click view all under the message box on the phone is has this issue.


2. Menu toggle error. Menu stays open when you click it. You must hold the menu for 3 sec to open it or close it. Works on Firefox and chrome but not standard android browser.


http://www.nivasocial.com

Attached are screen shots of some of the issues. Included are the css files. They are the same files but for 2 different networks. Differences are the colors of the sites. Corrections for both are needed because both have the same issues.
Kяuncн Leader
Kяuncн Jun 21 '14
Upon inspection of your Css files it seems a couple of the @mediascreen and (max-width: settings were set a bit too wide, (this would have to do with buttons not fitting proper in your mobile browser window),, further there were also some conflicting codes that would work against each other, I have made a couple adjustments but make no guarantees with this Roxbook theme you have chosen, if my fix's still doesn't help then I'd suggest "beings you have had no luck in getting a response from the developer" using a different Responsive theme..

As far as the menu/Navigation this worked fine, it is designed to stay open till you select to close it.

UN-zip files each into there own folder on the desktop so as they don't over-write each other, folders named according to your site names so as you don't get confused as to which is which, upload at public_html/ow_themes/roxbook and select to replace upon prompt, head to public_html/ow_includes and select/Highlight config.php then select Code Editor and add a ! mark before each false as follows and save:

    define('OW_DEBUG_MODE', !false);
    define('OW_DEV_MODE', !false);
    define('OW_PROFILER_ENABLE', !false);
}


Head over to your site and refresh any page, at bottom right you will note a Clear Cache tab, click this,, back over to config.php and remove the !'s then save, all done...
The Forum post is edited by Kяuncн Jun 21 '14
Attachments:
  adjusted.zip (57.25Kb)
Kris Corp
Kris Corp Jun 21 '14
No. On the galaxy s3 standard browser when you try to toggle the menu to open and close you have to hold the menu button on the standard browser for about 3 sec for each. If you press it fast it opens and closes really fast. It doesn't stay. That's where my major issue is coming from.

And the script you changed messed up the delete button in the message box where you can select all or delete. So i changed it back. If you want you can change the buttons to fit because the chances you made brought the error right back. GO to the message bar and look at the buttons See the attachments. That's y the buttons were changed like that because it wasn't fitting. Change this file for the toggle menu if you can fix it. 
The Forum post is edited by Kris Corp Jun 21 '14
Attachments:
  nivaeden.zip (60.13Kb)
  unnamed.png (42.58Kb)
Kяuncн Leader
Kяuncн Jun 21 '14
Best bet is to head over to the developers Support Area and voice your issues direct as it seems this very same issue your having with the Menu close others are having it as well, as far as why?,,, well I'm really not sure because when I opened your site in my LG Optimus G I had no issues at all with the menu/Navigation opening or closing, one fast click per did the job proper, also at the /mailbox/inbox the Mark as Read, Mark as Unread and Delete all lined up nicely in view and were click-able.
The Forum post is edited by Kяuncн Jun 21 '14
Kris Corp
Kris Corp Jun 21 '14
Yea. on my phone there is a toggle issue. Very strange. Why would it do this on just one browser and not the others?