We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Captcha Image not displaying [Solved] | Forum

Jozef
Jozef Oct 6 '14
I have problem - Captcha Image not displaying

I have studied the instructions:http://docs.oxwall.org/faq:captcha-troubleshooting
My server info:
This error appeared suddenly, I did not make any significant changes!
I had to use temporary reCaptcha plugin. (but I still have a problem with Captcha for example, in "contact us" plugin)
Any suggestions?

The Forum post is edited by ross Oct 12 '14
ross Team
ross Oct 7 '14
What do you get on this page: http://yoursitename.com/base/captcha/  ? 
Jozef
Jozef Oct 7 '14

ross Team
ross Oct 7 '14
please enable all kind of error reporting on your server and go to http://yoursitename.com/base/captcha/ again. 
Jozef
Jozef Oct 7 '14
I allowed display_errors = On and error_reporting = E_ALL

and no change.

ross Team
ross Oct 7 '14
If you open it in firefox you'll see the image with the note: image cannot be displayed because it contains errors, this image is displayed instead of the errors we are looking for, 


You need to disable all kind of errors non only php. 

Jozef
Jozef Oct 7 '14
Please can you tell me which or how?
ross Team
ross Oct 7 '14
can you please go to ow_libraries/secureimage/secureimage.php


line 595:

 $this->output();


and commented out

//$this->output();


and see again http://yoursitename.com/base/captcha/ in firefox. 

Jozef
Jozef Oct 7 '14
appeared a white screen...
ross Team
ross Oct 7 '14
Jozef, blank screen means the display errors or error reporting is not on. 
Jozef
Jozef Oct 7 '14
Jozef
Jozef Oct 9 '14
I already clueless, nothing works, i try everything to 4th day and no result... 

still does not want to display errors


But one thing I found: 

I compare in Chrome  


OxW-site:

-> view-source:http://www.oxwall.org/base/captcha/



AND my site:

-> view-source:http://www.my.site/base/captcha/



it looks like a encoding (charset) error or something like that...

The Forum post is edited by Jozef Oct 10 '14
Jozef
Jozef Oct 10 '14
I finally found a solution after five days of search...


after oxwall upgrading from 1.7.0 to 1.7.1 was added  new button "MORE" in profile,  I could not translate it in administration so I translated it in code "/web/ow_system_plugins/base/components/profile_action_toolbar.php" and probably I changed the encoding of this file and therefore captcha did not work...


Thank you  ross for your patience and effort to help :)

ross Team
ross Oct 12 '14
Thanks for letting us know. I'm going to mark this thread as Solved . 
omer
omer Dec 11 '17
i have same problem and i dont know what i changeg... what can i do