We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Een gootsteenkraan repareren | Forum

Topic location: Forum home » Support » General Questions
bispalofyu
bispalofyu Jun 8 '22

De eerste


Het eerste wat u moet doen als u een kapotte kraan met uittrekbare slang-kraan heeft, is de waterklep te controleren. Het ventiel bevindt zich onder de gootsteen en kan zowel in de vliering als in de droogkast worden geplaatst. Open de waterkraan en zorg ervoor dat de warme en koude leidingen zijn aangesloten op de warmwatertoevoer. Als u merkt dat het water uit het ventiel loopt, draai dan de kraan vast en breng een beetje PTFE-tape aan. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de gootsteen vrij is van obstakels.


Volgende


Verwijder vervolgens de kastdeuren. Koppel vervolgens de watertoevoerslangen los. Vervang de afsluiters indien nodig. Nadat de watertoevoerslangen zijn losgekoppeld, schroeft u de montagemoeren en koppelmoeren los met behulp van een dopsleutel. Verwijder de gootsteen uit de gootsteen. Gebruik een plamuurmes om oude kit weg te schrapen. Zodra dit is gebeurd, gebruikt u een nieuw schuursponsje en een zuurhoudend schuurmiddel om al het vuil te verwijderen.


Controleer


Om het lek te controleren, plaatst u een papieren handdoek onder de gootsteenuitloop. U moet zien of het water op de papieren handdoek loopt of sproeit. Als dit niet het geval is, bel dan een loodgieter om het probleem op te lossen. Professionele loodgieters hebben speciale apparatuur om lekken op te sporen en kunnen snel de oorzaak van het waterlek opsporen. Zodra u de bron van het lek hebt geïdentificeerd, is de volgende stap het vastdraaien van de moeren.


Als een papieren handdoektest geen waterlekkage in de gootsteen aan het licht heeft gebracht, moet u contact opnemen met een professionele loodgieter. Ze zijn uitgerust met speciaal gereedschap en kunnen de bron van de waterlekkage opsporen. Zij kunnen je helpen de gootsteenkraan zo snel mogelijk te repareren. Het is ook belangrijk op te merken dat loodgietersproblemen deskundige kennis en apparatuur kunnen vereisen. De meest effectieve manier om een ​​probleem op te lossen is door een loodgieter te bellen.


Voordat u de moeren aandraait, moet u ervoor zorgen dat het water onder de gootsteen is uitgeschakeld. Er kan een lek zijn onder de gootsteen. Om ervoor te zorgen dat het water niet stroomt, draait u de waterkranen dicht en koppelt u de watertoevoerslangen los. Koppel vervolgens de afsluiter los en vervang de watertoevoer. Als het lek niet wordt gevonden, bel dan een professionele loodgieter. In sommige gevallen is het vervangen van de keukenkraan misschien een dure investering, maar het is ook het extra geld waard.


De eerste stap om een ​​keukenkraan te repareren, is door de watertoevoer af te sluiten. Sluit vervolgens de watertoevoerleidingen af. Zodra het water is uitgeschakeld, draait u de kraan dicht. Er zijn ook aan/uit-kleppen aan de onderkant van de gootsteen die warm en koud water regelen. Als u merkt dat de kraan lekt, moet u contact opnemen met een loodgieter om het te repareren. De kraan moet droog en druppelvrij zijn.