We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

En 24 x 18 undermonterad diskbänk | Forum

Topic location: Forum home » Support » General Questions
Jobsfofelons0
Jobsfofelons0 Aug 27 '22


Denna vackra undermonterade diskbänk i traditionell stil är tillverkad av rostfritt stål av premiumtyp 304. Dess reptåliga satinfinish bidrar till dess tilltalande, och den inkluderar även Lenovas 5-Side ljudförbryllande teknologi. En 24 x 18-tums undermonterad diskbänk finns i en mängd olika storlekar, former och material. Dessa diskbänkar är den perfekta kombinationen av stil och hållbarhet.


Enskålsvask från Miligore


Den 24x18 undermonterade enskålsdiskbänken från Miligore kombinerar stil och funktion. Tillverkad av rostfritt stål av premiumkvalitet 304, den har överlägset hantverk och rundade hörn. Dessutom har denna enskålsdiskbänk ett djupt handfat som rymmer större delar av köksutrustning. Dessutom finns diskbänken tillgänglig med ett toppmonterat installationsalternativ. En 24x18 undermonterad Nivito kan användas i ett kök med begränsat utrymme, där en djupare bassäng är viktigare.


En 24x18 undermonterad diskbänk från Ruvati


En 24x18 undermonterad diskbänk från Ruvati är ett konstverk. Tillverkad i Italien, det är en gåta inom hantverket. Dess exteriör är gjord av sällsynt naturlig vit lera, som bara finns i ett fåtal regioner i världen. Efter att ha gräddats i hög temperatur i 28 timmar smälter diskbänkens utsida och insida samman. Denna emaljerade yta gör den extremt motståndskraftig mot spån, sprickor och skavsår.