We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Πώς να βάζετε βρύσες αποστράγγισης βιομηχανικών σκαφών | Forum

Topic location: Forum home » Support » General Questions
MichealAllanson
MichealAllanson Mar 16 '23


Η συμπερίληψη μιας μοντέρνας αίσθησης σε έναν παλιό νεροχύτη σκαφών είναι απλή χρησιμοποιώντας μια βρύση τύπου βιομηχανικού σκάφους. Αυτοί οι νεροχύτες είναι κατασκευασμένοι από συμπαγή ορείχαλκο και παρέχουν ένα βελτιωμένο και κομψό σχέδιο και στυλ για ένα μοναδικό στυλ. Το νερό θα αερίζεται, δίνοντας σε αυτό ένα πολύχρωμο αντίκτυπο. Αυτά τα φωτιστικά έχουν πολλές επιλογές, όπως νερό χωρίς αφή και κανονικό νερό έγχρωμο LED. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα, θα πρέπει να σκεφτείτε πώς να το ρυθμίσετε.


Κρατήστε αρκετές επιφάνειες για να χωρέσουν στο στόμιο


Όταν ρυθμίζετε μια βρύση τύπου αγγείου, να θυμάστε ότι πρέπει να αφήσετε αρκετό χώρο στους τοίχους για να χωρέσει το στόμιο. Για αυτόν τον λόγο, σε περίπτωση που σκοπεύετε να τοποθετήσετε έναν αρκετά μεγάλο καθρέφτη πριν από το νεροχύτη, ένα άτομο θα πρέπει να αφήσει χώρο για το στόμιο, το οποίο είναι συνήθως πολύ χαμηλό. Η βρύση καταρράκτη είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να επισκευάσετε μεγαλύτερους νεροχύτες, αν και θα πρέπει να είστε σε θέση να λάβετε υπόψη τη διάσταση και το σχέδιο σχετικά με τον τοίχο σας για να αποφασίσετε ποιος είναι ο καλύτερος για τις ανάγκες σας.


Προσδιορίστε το ύψος ως προς το ματαιόδοξο


Το στόμιο μιας βρύσης καταρράκτη βρίσκεται κοντά στην κορυφή του κυλίνδρου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να πρέπει να το συνδέσετε τυπικά στην πλευρά του συγκεκριμένου νεροχύτη του σκάφους. Αυτό απαιτεί πολύ προγραμματισμό, καθώς θα πρέπει να μετρήσετε το ύψος του νεσεσέρ για να υπολογίσετε την κορυφή που σχετίζεται με τη μπαταριες μπανιου. Αυτός ο τύπος σχετικά με τη βρύση μπορεί επίσης να είναι ο πιο προσιτός, καθώς χρειάζεται μόνο μια νέα μονή λαβή κοντά στην κορυφή. Από την άλλη πλευρά, θα χρειαστεί να έχετε επιπλέον υδραυλικά μέσα στον τοίχο μέσα για να συνδέσετε μια βρύση καταρράκτη.


  Ο κεραμικός δίσκος


Μια βρύση από κεραμικό δίσκο δεν έχει το στόμιο που μπορεί να βουλώσει χρησιμοποιώντας υπολείμματα και μέταλλα στη γραμμή νερού. Αυτά τα σκληρά, επικαλυμμένα με χρώμιο φωτιστικά θα είναι σχεδόν χωρίς συντήρηση και θα συνοδεύονται ακόμη και με ελάχιστες εγγυήσεις. Αν ψάχνετε για μια βρύση βιομηχανικού τύπου νεροχύτη, θα επιλέξετε τη συλλογή Ruth Tap. Αυτή η λεία, μαύρη ματ βρύση νεροχύτη πλοίου από τη συλλογή φίλτρων νερού Ruth είναι σίγουρα μια γρήγορη αναβάθμιση στο μπάνιο σας.


Αυτή η βρύση θα συνοδεύεται από ρυθμιστές και αεριστή. Μειώνει την ποσότητα του υγρού του οποίου βγαίνει από τη βρύση απλά αναμιγνύοντας θύλακες αέρα με τα νερά. Ένας αεριστής είναι στην πραγματικότητα ένα απαραίτητο εξάρτημα για μια βρύση, ωστόσο θα πρέπει να σημειώσετε ότι το στόμιο θα γίνει μόνο μέρος του συνήθως σώματος της βρύσης. Ξεκινήστε την εστίαση, αποφύγετε τους αεριστήρες σε νεροχύτες αγγείων σε σχήμα μπολ, γιατί μπορεί να είναι δύσκολο να καθαριστούν.


  Φινίρισμα βικτοριανού στιλ


Η εξαιρετική επιλογή για έναν υπέροχο βιομηχανικό νεροχύτη είναι μια βρύση μαζί με φινίρισμα επιφάνειας βικτοριανού στιλ. Αν και δεν είναι συνήθως η πιο παραδοσιακή εναλλακτική λύση, είναι η ιδανική επιλογή για κάποιο είδος νεροχύτη ουδέτερου χρώματος. Η αντίστοιχη βρύση δεν θα νικήσει τον νεροχύτη. Συνήθως η διαδικασία εγκατάστασης είναι ευκολότερη σε σύγκριση με μια επιτοίχια βρύση. Συνήθως η διαφορά μεταξύ των δύο τύπων βρύσων είναι συνήθως αισθητή. Το ύψος στη βρύση είναι κρίσιμο για το σχεδιασμό ενός βιομηχανικού νεροχύτη σκαφών.