We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Πελματιαία απονευρωσίτιδα | Forum

Topic location: Forum home » Support » General Questions
RichardGravener
RichardGravener Jun 24 '23

Φαίνεται ότι έχω πάθει πελματιαία απονευρωσίτιδα λόγω του lockdown μαζί με ένα άκανθα φτέρνας. ](*,)

Νομίζω ότι συνδέεται είτε με φορεμένα ορθωτικά που χρειάζονται αντικατάσταση είτε με την αλλαγή της φυσικής μου δραστηριότητας και το να μην πηγαίνω γυμναστήριο για 6 μήνες κ.λπ. στο μέτρο του δυνατού, προσπαθώ να

επαναλάβω το ίδιο έργο για τα πόδια στο διαμέρισμά μου με μερικά μικρότερα βάρη/αλτήρες.

Σύμφωνα με τη σύστασή μου του Δρ, έκανα τις προτεινόμενες / κανονικές διατάσεις και μασάζ γάμπας, τέντωμα οπίσθιου μηριαίου, εστίαση στους πάτους κ.λπ., αλλά δεν βοήθησε πραγματικά τον τελευταίο μήνα.

Τα περισσότερα μέρη φυσικοθεραπείας εξακολουθούν να κάνουν μόνο απομακρυσμένες εργασίες εδώ γύρω πελματιαία απονευροσιτιδα, έτσι ώστε να μην είναι χρήσιμο για λίγο.

Όχι ότι συνιστώνται ποτέ οι διαδικτυακές προσκλήσεις για την υγειονομική περίθαλψη, αλλά το Googling είχε ως αποτέλεσμα τις ίδιες εκτάσεις που κάνω.

Έχει πάθει κάποιος εδώ πελματιαία απονευρωσίτιδα και την έχει αναρρώσει/διορθώσει πλήρως χωρίς επεμβατικές θεραπείες/εμβόλια κορτιζόνης;

Αν ναι, θα ήθελα πολύ να ακούσω για τη ρουτίνα σας, τις ασκήσεις που λειτούργησαν για εσάς (ή όχι) και τις σκέψεις σας.