We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
plugin errors 42 1125 Last Reply by dave Feb 18
Photo Plugin 1 464 Last Reply by OW-Ghost Feb 9
.htacces or virtualhosts config problem (or both) 3 489 Last Reply by Chris_W Feb 9
  SQL Request error just after install 12 452 Last Reply by Senior Developer Feb 8
  Photo uploads are not working. 32 1359 Last Reply by dave Feb 5
  error 4 404 Last Reply by gami Feb 1
  Custom Profile Questions 5 379 Last Reply by James Roney Jan 27
[Urgent] YouTube channel plugin, video fetching but not playing.. 1 368 Last Reply by Patricia Zorrilla Jan 25
Even more weird issues after a complete reinstall. 12 750 Last Reply by OW-Ghost Jan 21
  SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 5 574 Last Reply by Wilzer Jan 7
Smart Captcha Plug In DeBug Error 3 567 Last Reply by Wilzer Jan 7
Common error in logs - 485 Last Reply by Alex Jan 7
  Newsfeed plugin causes site down - 500 Last Reply by Jozko Jan 7
STMP not working 5 711 Last Reply by dave Dec 31 '19
Locked Out Of My Website! 4 675 Last Reply by Chris_W Dec 31 '19
Oxwall Troubleshooting SSL fixes 35 8623 Last Reply by Rajesh Khatri Dec 27 '19
The menubar is incorrect 14 1415 Last Reply by Anton Dec 19 '19
  Bugs in forum and blog plugins - 901 Last Reply by Kārlis Lācis Dec 12 '19
Friends plugin error??? 5 849 Last Reply by Marcus Dec 2 '19
call service vs dao 4 854 Last Reply by Marcus Nov 30 '19
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... » »»