We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Як організувати вантажоперевезення речей у Києві? | Forum

Topic location: Forum home » Support » General Questions
Zurcke
Zurcke Jul 15
Шановні форумчани, підкажіть, як краще організувати вантажоперевезення речей у Києві? У мене багато особистих речей, які потрібно перевезти з однієї квартири в іншу. Які компанії варто розглянути? Що потрібно врахувати, щоб уникнути проблем під час перевезення? Буду вдячний за будь-яку інформацію та рекомендації.
Yauppari
Yauppari Jul 15
Нещодавно звертався до Moving Expert для перевезення речей у Києві. Замовляв перевезення через їхній сайт https://moving-expert.kyiv.ua/uk/gruzoperevozki/veschej/ і залишився дуже задоволений. Мені потрібно було перевезти багато особистих речей з однієї квартири в іншу, і хлопці все зробили на вищому рівні. Вони приїхали вчасно, швидко завантажили всі коробки та меблі, добре закріпили вантаж, щоб нічого не пошкодилося під час транспортування. Розвантаження також пройшло без проблем, все розставили на місця, навіть допомогли зібрати деякі меблі. Ціни в них конкурентні, порівнював з іншими компаніями — у Moving Expert трохи дешевше, а сервіс на висоті. Рекомендую звертатися до них, якщо хочете уникнути зайвих проблем з перевезенням.