We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Користь чану | Forum

Diego Gracia
Diego Gracia Aug 7
Нещодавно чув про користь чану для здоров'я і тепер задумуюсь, чи варто встановлювати такий у себе на подвір’ї. Може, хтось вже користується і може поділитися своїм досвідом? Як впливає на самопочуття і чи дійсно є якісь відчутні покращення? Дуже цікаво почути ваші думки!
Erty Wer
Erty Wer Aug 7
Чан — це справжня знахідка для релаксу і здоров'я! Я нещодавно встановив собі SPA купіль від Relax Tub https://www.relaxtub-ua.com/  , і скажу тобі, що це просто космос. З одного боку, це ідеальний спосіб зняти стрес після важкого дня. Заліз у гарячу воду — і всі проблеми розтанули. А з іншого боку, регулярне використання реально покращує самопочуття: і м'язи розслабляються, і сон кращий. Плюс, це крута тусовка для друзів — всі в захваті, коли приїжджають до мене на вихідні. Виходить така собі домашня СПА-зона, де можна не тільки відпочити, а й провести час з користю. Тож, якщо думаєш про SPA купелі та чани, обов'язково зверни увагу на Relax Tub — їхні вироби дійсно варті того!