We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Підвищуємо продуктивність сільгосп техніки | Forum

Erty Wer
Erty Wer Aug 13
Привіт усім! Хлопці, може хто підкаже, як підвищити продуктивність сільгосптехніки? Останнім часом здається, що вона працює не на повну потужність. Можливо, є якісь лайфхаки або поради по налаштуванню? Шукаю способи оптимізувати роботу, щоб мінімізувати час на полі та підняти ефективність. Дуже важливо, щоб техніка була надійна і не виходила з ладу в найбільш відповідальні моменти.
Diego Gracia
Diego Gracia Aug 13
Та знаю, що тобі потрібно. Щоб твоя техніка працювала як слід, варто звернути увагу на якість запчастин. Я свого часу зіткнувся з подібною проблемою і знайшов вихід у Харвест Агро Груп https://harvest-agro.com.ua/ua/  . Вони пропонують ножі та запчастини до сільгосптехніки, які реально роблять різницю. З їхніми комплектуючими моя техніка стала працювати на повну, і я помітив збільшення продуктивності вже через декілька тижнів. Якщо хочеш, щоб все чудово функціонувало і не було затримок на полі, обирай їхні запчастини. Я особисто переконався, що якість на висоті і техніка працює як нова!