We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Переваги GPS моніторингу для бізнесу | Forum

Erty Wer
Erty Wer Aug 24
Привіт усім! Підкажіть, чи варто заморочуватись з GPS моніторингом для бізнесу? Я маю невеликий автопарк і думаю, як покращити контроль над машинами. Чи дійсно це допомагає зекономити, підвищити ефективність? Може, є нюанси, на які варто звернути увагу, щоб все працювало гладко?
Cer Daws
Cer Daws Aug 24
Вітання! Однозначно раджу купити GPS трекер для авто https://gpskaua.com/bazovi-trekery/  , якщо маєш свій бізнес і автопарк. Я теж маю кілька машин для доставки, і GPS моніторинг реально змінив гру. Купував усе в магазині GPS моніторингу GPSka, і що тут скажеш – топ! Маю трекери Teltonika FMB920, і вони допомагають не тільки контролювати місцезнаходження машин, але й оптимізувати маршрути, зекономити на пальному, і навіть слідкувати за поведінкою водіїв. Буває, що трекер показує, де водій перевищив швидкість або дарма витрачав час. Усе це в комплексі реально економить гроші та робить роботу більш ефективною. Тож не думай довго – це того варте!