Orkun arkadaşının muhtemel ne yaptığından haberi yok, dolayısı ile sen bu işi kendin çevirmeye çalış İlyas arkadaş, bir şeyler yapmaya çalışmış ama xml dosyalarındaki "en" ve "English" ifadelerini çevirmemiş, ayrıca karakter sorunu mevcut ve vs. vs.. Doğruluğundan emin olmadığın şeyleri paylaşma ki başkaları da senin doğru diye koyduğunu zannettiğinin yanlış olduğunu bilmeden kullanıp karın ağrısı çekmesin Orkun efendi .. Bunu okuyan diğer efendiler de öyle .. translate.google.com dan çeviri yapınca oluyor mu zannediyorsunuz?
Ağzı olan konuşur tabii ki. Pekii siz bir şey yapabildiniz mi sadece eleştiriyorsunuz?
Neyse eleştiriniz içinde teşekkür ederim. Ben bizzat tüm sorunu olanlarla ilgileneceğim bu işi daha iyi yapıyorsanız lütfen YAPIN.
İletişim bilgilerimi buraya bırakıyorum en hızlı şekilde bana buralardan ulaşabilirsiniz
Facebook
Skype kullanıcı adı: orkunxtra
arkadaşlar bide buraya yazsanız türkçe paketini nasıl yüklücez diye lütfen
Dil paketi ektedir. 1.7 için derleme bu gün yayınlandı sabahtan beri uğreşıyorum tr için ileriki zamanlarda yayınlarım.
NOT: Ücretli eklenti satın alan varmı içinizde satın alma seçenekleri değişmiş Türkiye olmadığından eklenti satın alınamıyor. oxwall a yazdım cvp verme nezaketinde bulunmadılar.
Dil paketi ektedir. 1.7 için derleme bu gün yayınlandı sabahtan beri uğreşıyorum tr için ileriki zamanlarda yayınlarım.
NOT: Ücretli eklenti satın alan varmı içinizde satın alma seçenekleri değişmiş Türkiye olmadığından eklenti satın alınamıyor. oxwall a yazdım cvp verme nezaketinde bulunmadılar.
Kerim inceöz tam dönüştürülmüşü kendi sitemde 80 Adt eklenti paketinin Türkceleştirilmiş durumunu buradan öyle bırakamayacağımı anlarsın umarım.Open Source kavramını bile idrak etmeden, başkalarının emeğini kullanırken iyi, ama geliştirdiğiniz, düzelttiğiniz yazılımları paylaşmak kötü. Çok başarılı bir yaklaşım, tebrik ediyorum mizacınızı. Düşmandan ırak...
Kerim bey'in sosyalliftte bahsettiği menülerdeki karakter bozukluklukları php neticesinde değil, webfontların dosyalarında Türkçe karakterlerin tanımlı olmamasından. Temalardaki ttf, eot ve woff dosyalarını düzenlemeden menülerdeki Türkçe karakter problemlerini aşamazsınız.
Kerim bey ubuntu için ve kendi kullandığı tema için yapmış düzeltimini. Belki daha sonra diğer temalar için de yapar boş vaktilerinde.