We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

A lot of Warnings in log file | Forum

Liviu-Daniel
Liviu-Daniel Jan 5 '18
[Fri Jan 5 12:19:19 2018] [ow_core_log] [Notice] Message: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls File: /home/onlinefr/public_html/ow_libraries/vendor/smarty/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php Line:78

I think this Warning apears after PHP update to version 7.
I'm not a programmer myself but I heard this can be fixed very quickly.
Please do.
Marius
Marius Jan 5 '18
La PHP 7 iti apar erori. Solicita PHP 5.6 .  Platforma nu e facuta sa suporte PHP 7.  Nu a mai fost actualizata de foarte mult timp.  
The Forum post is edited by Marius Jan 5 '18
Liviu-Daniel
Liviu-Daniel Jan 5 '18
In afara de Warning-u asta merge bine. Din ce am inteles, PHP7 are multe imbunatatiri pe partea de viteza, etc. Cred ca e OK sa rulez pe 7.

Oricum e trist sa aud ca nu se mai ocupa absolut nimeni de Oxwall.
The Forum post is edited by Liviu-Daniel Jan 5 '18
Marius
Marius Jan 5 '18
Daca rulezi pe PHP 7 o sa ai numeroase erori.Vezi  recomandarile Oxwall pe link-ul de mai jos  (cerintele pentru Server sunt in dreapta). 


https://developers.oxwall.com/hostingThe Forum post is edited by Marius Jan 5 '18
Marius
Marius Jan 5 '18


Actualizarile platformei creaza probleme.


1. Dezvoltatorii de plugin-uri nu tin ritmul cu plaftorma  sau abandoneaza actualizarile . Unii au ”spart” niste plugin-uri mai vechi in mai multe bucati ( unele erau gratuite ) si le vand separat.  


----------------

2. O alta problema - am citit undeva pe forum - e ca platforma  se misca greu  cand  sunt peste 100 de  utilizatori online.  Am citit si cati utilizatori poate tine  Oxwall-ul ...dar nu mai stiu pe unde .:D


----------------

3.Cei de la Oxwall nu mai raspund la mesaje ... 
4. Daca ai plugin-uri gratuite...nu te afecteaza ,dar daca ai dat o gramada de bani si plugin-urile tale nu sunt actualizate la noua versiune a platformei  ...ai pierdut banii.   De-asta multi au si abandonat Oxwall-ul.
update.


Acum e ok,  cand va apare noua versiune a platformei o sa fie o problema. Eu voi actualiza platforma doar dupa ce toate plugin-urile (pe care am dat banii) vor fi actualizate.  


O solutie ar fi ca plugin-urile abandonate sau neactualizate intr-un interval de timp rezonabil -sa fie preluate si actualizate chiar de dezvoltatorii Oxwall.  The Forum post is edited by Marius Jan 5 '18