Vezi recomandarile Oxwall pe link-ul de mai jos (cerintele pentru Server sunt in dreapta).
https://developers.oxwall.com/hosting
Actualizarile platformei creaza probleme.
1. Dezvoltatorii de plugin-uri nu tin ritmul cu plaftorma sau abandoneaza actualizarile . Unii au ”spart” niste plugin-uri mai vechi in mai multe bucati ( unele erau gratuite ) si le vand separat.
----------------
2. O alta problema - am citit undeva pe forum - e ca platforma se misca greu cand sunt peste 100 de utilizatori online. Am citit si cati utilizatori poate tine Oxwall-ul ...dar nu mai stiu pe unde .:D
----------------
3.Cei de la Oxwall nu mai raspund la mesaje ...
4. Daca ai plugin-uri gratuite...nu te afecteaza ,dar daca ai dat o gramada de bani si plugin-urile tale nu sunt actualizate la noua versiune a platformei ...ai pierdut banii. De-asta multi au si abandonat Oxwall-ul.
update.
Acum e ok, cand va apare noua versiune a platformei o sa fie o problema. Eu voi actualiza platforma doar dupa ce toate plugin-urile (pe care am dat banii) vor fi actualizate.
O solutie ar fi ca plugin-urile abandonate sau neactualizate intr-un interval de timp rezonabil -sa fie preluate si actualizate chiar de dezvoltatorii Oxwall.