We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Καθαρή γραμμή αποχέτευσης | Forum

Topic location: Forum home » Support » General Questions
sander
sander Jan 6 '23
Ένας καλός γενικός κανόνας είναι να καθαρίζετε τις αποχετευτικές γραμμές του σπιτιού σας κάθε 18 έως 22 μήνες. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το θυμάστε, αλλά σκεφτείτε το ως ενάμιση έως λίγο λιγότερο από δύο χρόνια. Να θυμάστε ότι αυτός είναι ένας γενικός κανόνας και ότι θα πρέπει να έχετε καθαρίσει τις γραμμές αποχέτευσης του σπιτιού σας εάν αντιμετωπίζετε ορισμένες προειδοποιήσεις. Ή συμβουλεύω να ελέγξετε τη βοήθεια ειδικών υπηρεσιών!
Gregory
Gregory Jan 8 '23
Γεια σας, συνήθως χρησιμοποιώ ένα φίδι σωλήνων, έχω πολλούς διαφορετικούς τύπους. Έχω ένα φίδι τουαλέτας και ένα ζευγάρι βασικών φιδιών σωλήνων το κοντό είναι 25 και το μακρύ είναι 50 πόδια, αν αυτά δεν λειτουργούν, παίρνω το μεγάλο φίδι δύναμης μου ή τον εκτοξευτήρα αποχέτευσης μου, και τα δύο είναι 100 πόδια σε μήκος, θα ασχοληθούν με ρίζες και βαριά βουλώματα. Αλλά την τελευταία φορά χρειαζόμουν βοήθεια από επαγγελματίες και έτσι έκανα αίτηση στο αποφραξεις  για βοήθεια. 
gerard
gerard Jan 16 '23
Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουν πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού όταν έχουν βουλωμένη αποχέτευση είναι να πάνε στο κατάστημα για να αγοράσουν ένα υγρό καθαριστικό αποχέτευσης.