We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Vai es varu laimēt naudu tiešsaistes kazino? | Forum

max
max Sep 19 '23

Apskatīsim to matemātiski. Pieņemsim, ka kazino nav bojāts. Citiem vārdiem sakot, spēle ir patiesi nejauša. Pieņemsim arī, ka atmaksa ir 96%. Tas nozīmē, ka pēc spēlēšanas, piemēram, 100 $ ar 1 $ par spēli, jūsu bankrotā paliks 96 $. Tā kā vidējais spēļu automātu spēlētājs izdara 600 likmes stundā, es tikai aprēķinos, izmantojot programmu Excel, pie 500 pievilkšanas stundā (Jūsu roka var nogurt, nospiežot pogu.) Pieņemsim, ka jūs sākat ar $100 savā bankrotā. Jūs izspēlējat 100 pievilkšanas reizes, iztērējat $100 un pēc 100 pievilkšanas reizes paliekat ar $96. Šie 100 vilkumi aizņēma apmēram 10 minūtes. Tagad jūsu bankrotā ir $96. Sāciet spēlēt vēlreiz. Pēc tam, kad izspēlēsiet $96, jums būs 96% atdeve, kas ir aptuveni $92. Turpini. Spēlējiet $92 un saņemiet $88,50 atdevi. Samazinoties un turpinot spēlēt, būs nepieciešamas aptuveni 5 stundas, lai iztērētu savu bankrotu. Tās var būt azartspēles, bet es to saucu par zaudēšanu.

Daniel Brian
Daniel Brian Sep 20 '23
Sveiki. Lai izvēlētos labāko tiešsaistes kazino, kas nodrošina patīkamāko un drošāko spēļu pieredzi, jums jāpievērš uzmanība tādiem galvenajiem aspektiem kā licence un reputācija, datu drošība, spēļu kvalitāte un piedāvājumu dažādība, bonusi ar saprātīgām derību prasībām, klientu atbalsta pieejamība. , kā arī ērtas norēķinu metodes https://likme.tv/kazino/slots/  spēlētājiem, svarīgi uzraudzīt atbildīgu spēlēšanu un noteikt finansiālos limitus.
The Forum post is edited by Daniel Brian Sep 21 '23