We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
Blank page 8 2498 Last Reply by vince Mar 21 '11
group page 1 1532 Last Reply by Den Mar 21 '11
Installation Not Working 2 2286 Last Reply by Den Mar 21 '11
  Blogs more link error 1 1504 Last Reply by Den Mar 21 '11
MAINTANCE 2 1711 Last Reply by Alexandru Mar 20 '11
Missing internationalisation in the Photo plugin 3 1708 Last Reply by Greg Mar 17 '11
  _invalid_ts_ 5 2124 Last Reply by Den Mar 17 '11
  Splash Page html 8 3156 Last Reply by Den Mar 17 '11
comment_ajax_error & Photo upload error 4 1822 Last Reply by Den Mar 16 '11
what was this? 35 request but 1? 1 1576 Last Reply by Den Mar 15 '11
  Bug forum (forum+in) 4 1728 Last Reply by Thomas Mar 12 '11
[Error] Install 12 2400 Last Reply by Marvin Mar 12 '11
Image in new forum post 4 2282 Last Reply by Dustin Mar 10 '11
Mass Mailing Bug 4 1816 Last Reply by Den Mar 10 '11
  My profile page Blank !! 1 1824 Last Reply by Den Mar 10 '11
  Some problem 12 2631 Last Reply by Greg Mar 9 '11
Friends NOT Showing Up... 14 2571 Last Reply by Den Mar 9 '11
Installation problema 2 1706 Last Reply by Den Mar 9 '11
  serious group error 1 1589 Last Reply by Den Mar 3 '11
bug: events feed don't show today or events now (+enddate) 3 1656 Last Reply by g00d Mar 1 '11