We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
  Post time not showing! 6 1666 Last Reply by Michael I. Jan 20 '12
I get '?' mark instead of 'ő' and 'ű' characters (Hungarian) 3 2460 Last Reply by Michael I. Jan 20 '12
locked Cron Running But Not Working - 1395 Last Reply by Michael I. Jan 20 '12
admin+manage_plugin_add_extract_error HELP? 9 1745 Last Reply by Honsa Jan 18 '12
  solved ! Warning signs image in Text area as background images - 1286 Last Reply by Carsten Jan 18 '12
Cannot save some parts of a custom page 3 1605 Last Reply by Michael I. Jan 12 '12
Captcha Error whereas letters are corrects ! 1 1562 Last Reply by Michael I. Jan 12 '12
Admin over-ride 3 1827 Last Reply by Michael I. Jan 12 '12
Trouble Viewing With Internet Explorer vs Firefox etc 2 1557 Last Reply by Michael I. Jan 12 '12
Theme - Available theme page mess-up view 11 2305 Last Reply by Michael I. Jan 11 '12
user credits 2 1546 Last Reply by jeo Jan 11 '12
Graphitium theme: upload/change logo image don't work 3 2098 Last Reply by Den Jan 10 '12
locked cart invite friends to groups! - 1304 Last Reply by Den Jan 10 '12
HTML / Widget Boxes Error 1 1811 Last Reply by Den Jan 10 '12
CAN NOT ENTER TO ADMIN AREA 8 1785 Last Reply by Hadi Kamell Jan 10 '12
Website show in "inset photo" popup window 6 2199 Last Reply by Nowthat Jan 5 '12
LINKS Plugin not truncating description correctly (see pic) 1 1415 Last Reply by Michael I. Jan 4 '12
Fatal error: smarty.php 1 1804 Last Reply by Michael I. Jan 3 '12
  Captcha Code Error 1 1517 Last Reply by Michael I. Jan 3 '12
Bug - Border missing - send private message - on user profile 2 1443 Last Reply by Michael I. Jan 3 '12