We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
"Online Now" status - click results nothing 1 1473 Last Reply by Den Oct 26 '10
Blocked Guests from Homepage, now can't undo! 8 1900 Last Reply by Den Oct 26 '10
Email & URL - error - 404 2 1572 Last Reply by idea Oct 25 '10
locked Tools, Attach files - Missing - 1487 Last Reply by Den Oct 25 '10
Fatal Error & Unable to see Posted Text - Blog 2 1558 Last Reply by idea Oct 21 '10
Just installed, no theme? 3 2214 Last Reply by Sy Oct 19 '10
Data Exporter missing Salt_text 1 1532 Last Reply by Den Oct 18 '10
Time Difference Bug 1 1587 Last Reply by Den Oct 18 '10
Waiting for the export file... 1 1673 Last Reply by Den Oct 18 '10
Email Page Buttons - Next, Previous etc. & the see @ the number is missplaced 1 1503 Last Reply by Den Oct 13 '10
Resizing "MAIN" Page Bug 2 1571 Last Reply by idea Oct 12 '10
Captcha problem 2 2116 Last Reply by Den Oct 11 '10
email confirmation 1 1743 Last Reply by Den Oct 11 '10
just updated to 05 and forums 2 1529 Last Reply by Den Oct 11 '10
Update Bug 1 1672 Last Reply by Den Oct 11 '10
installation error 3 2361 Last Reply by Den Oct 6 '10
BUGS DURING INSTALLING PLUGINS {I TRIED OVER LOCAL HOST} 1 1559 Last Reply by Den Oct 6 '10
500 server error on user Joining... 3 2131 Last Reply by Den Oct 4 '10
  Takes too much time to load 1 1675 Last Reply by Den Oct 4 '10
users unsubscribing error 1 1566 Last Reply by Den Oct 4 '10