We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
MY WEBSITE IS NOT OPENING UP 3 1528 Last Reply by Mark Feb 5 '12
Newsfeed Bug - Photos are not visible or say corrupted 1 1465 Last Reply by Michael I. Feb 1 '12
URL validation error in Links plugin, Commas not accepted 2 1701 Last Reply by Michael I. Feb 1 '12
ALBUM ISSUE 1 1366 Last Reply by Michael I. Feb 1 '12
Newsfeed Bug - size of all profile avtar doesn't resises to the one unique size 1 1416 Last Reply by Michael I. Feb 1 '12
Xdebug with oxwall? 1 1577 Last Reply by Matthew Jan 31 '12
locked Latest Status Updates Bug! - 1299 Last Reply by Michael I. Jan 31 '12
locked duplication 1 1430 Last Reply by Michael I. Jan 31 '12
locked Coding problem - 1237 Last Reply by Michael I. Jan 31 '12
One of my users banned me from Tinychat........! 3 1832 Last Reply by Michael Jan 29 '12
URGENT HELP PLS! 1 1349 Last Reply by Michael Jan 29 '12
I NEED HELP 1 1396 Last Reply by Michael Jan 29 '12
  Exception 1 1276 Last Reply by Michael Jan 29 '12
Cannot disable custom HTML 2 1525 Last Reply by Eric Jan 29 '12
Problem with videos thumbnails 2 1575 Last Reply by herve guiet Jan 29 '12
image insert error 5 1726 Last Reply by g00d Jan 24 '12
avatar and user files ERROR 1 1536 Last Reply by Hadi Kamell Jan 23 '12
  Post time not showing! 6 1665 Last Reply by Michael I. Jan 20 '12
I get '?' mark instead of 'ő' and 'ű' characters (Hungarian) 3 2458 Last Reply by Michael I. Jan 20 '12
locked Cron Running But Not Working - 1395 Last Reply by Michael I. Jan 20 '12