We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
Excesive CPU using 1 802 Last Reply by Dakes Jan 30 '17
Translation of suspension email does not work 3 880 Last Reply by Carsten Jan 30 '17
Video SSL problem - 737 Last Reply by None Jan 28 '17
VIDEO THUMBNAILS ARE NOT SHOWING IN CHAT - VIDEO | FORUM - 908 Last Reply by TeamX Jan 27 '17
  Translation - ProfileQuestions 13 1904 Last Reply by Darryl B Jan 24 '17
Photos plugin causing site to break?? - Fixed 7 1308 Last Reply by Darryl B Jan 24 '17
Member roles and settings 1 927 Last Reply by Darryl B Jan 23 '17
Anyone else have this happen with their long text on newsfeed? - 702 Last Reply by dave Jan 23 '17
  Invalid Password - 1091 Last Reply by None Jan 20 '17
Plugin and testing environment 1 736 Last Reply by Darryl B Jan 19 '17
users opened the site with another random account !! - 686 Last Reply by smec's Jan 18 '17
HTTPS not on for all pages 8 1094 Last Reply by Darryl B Jan 17 '17
Error when clicking author link at blog title 9 1050 Last Reply by Carsten Jan 17 '17
  Tiny problem with The original 'Aerial' theme and Member Award Plugin 11 1528 Last Reply by Webster Molaudi Jan 17 '17
my website does not send messages 1 721 Last Reply by Darryl B Jan 14 '17
DEBUG MI SITE PLEASE. 3 809 Last Reply by Darryl B Jan 14 '17
FBConnect does not save session / login cookies. Session expires when browser is closed 2 779 Last Reply by Julien Jan 14 '17
Error when creating new group - 743 Last Reply by Emil Jan 14 '17
My oxwall website sends blank emails - 821 Last Reply by Atharva Deosthale Jan 13 '17
OW_DEV_MODE to true 4 929 Last Reply by Senior Developer Jan 11 '17
Pages: «« « ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... » »»