We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
Emails in wrong language though they're translated ?? 3 878 Last Reply by Carsten Mar 30 '17
SMTP not working in Oxwall 1.8.4 4 1423 Last Reply by TeamX Mar 27 '17
Page not found in edit pages - 786 Last Reply by Ulises Aguilera Mar 19 '17
Broken buttons and functions 1 1050 Last Reply by Niels van Houten Mar 19 '17
  Notifications forum bug - 843 Last Reply by Massimo Fagni Mar 18 '17
  Facebook Connect not working for new members - Help 3 1297 Last Reply by Kevin Mar 18 '17
  Error 500 when selecting members photos 4 985 Last Reply by Darryl B Mar 17 '17
Some users do not receive emails and others if [Answered] 14 2858 Last Reply by María Cemborain Mar 14 '17
  Oxwall website is not working properly showing ow debug warning in my website 2 1111 Last Reply by Darryl B Mar 13 '17
Unable to get to installer - 754 Last Reply by Kira Mar 10 '17
ssl - 823 Last Reply by bob Mar 8 '17
OW Debug - Warning rmdir and Cant remove directory 2 1393 Last Reply by piet none Mar 7 '17
  Email confirmation error - 880 Last Reply by Kavindu Dilshan Mar 5 '17
  Wrong link 3 927 Last Reply by JM Ruas Mar 3 '17
manually installed a plug in and getting this error 2 876 Last Reply by jody huth Feb 27 '17
  Link does not look good 1 930 Last Reply by Kim Feb 27 '17
  Database Problem 3 935 Last Reply by IntrigU Feb 25 '17
Update plugin DB is not working [Solved] 10 2878 Last Reply by Oxwall Türkiye Feb 22 '17
Limit Meta Description length in Individual Member Blog Post Page 3 1048 Last Reply by Kevin Feb 21 '17
Upload photo to newsfeed doesnt work 1 800 Last Reply by Sal Feb 20 '17
Pages: «« « ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... » »»