We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
Video plugin not working error 1 1607 Last Reply by Michael I. May 6 '12
URGENT Help needed!! Photo tools don't work! 2 1477 Last Reply by Michael I. May 6 '12
  Add New Plugin 13 2192 Last Reply by Michael I. May 5 '12
Facebook: Secure Canvas URL 3 1951 Last Reply by Michael I. May 4 '12
missing join date 1 1578 Last Reply by Michael I. May 4 '12
OW Debug - Exception 7 2777 Last Reply by Michael I. May 4 '12
OW Debug - Exception 1 1480 Last Reply by Michael I. May 4 '12
"Page not found" - Login problem 3 1816 Last Reply by Michael I. May 4 '12
groups feed 5 1538 Last Reply by Michael I. May 4 '12
manual import 1 1510 Last Reply by Michael I. May 3 '12
import fail 1 1339 Last Reply by Michael I. May 3 '12
  Newsfeed not responding correctly and delayed site performance after update 6 1876 Last Reply by Michael I. May 3 '12
Cart send PM's on my HTC Phone! 1 1349 Last Reply by Michael I. May 3 '12
  For those having trouble with the news feed in 1.3.2 21 5235 Last Reply by Michael I. May 3 '12
How Can I fix it? 1 1534 Last Reply by Michael I. May 3 '12
Problems with import from xitti 9 2012 Last Reply by Michael I. May 2 '12
Do I have a cron problem? 8 2209 Last Reply by Henrik May 2 '12
Missing Captchas 1 1630 Last Reply by Mark Apr 29 '12
304 Not Modified 2 1402 Last Reply by Den Apr 25 '12
locked Missing "Add Plugin" and "Add Theme" buttons 2 2611 Last Reply by Den Apr 23 '12