We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
  error loging in to my site why? 8 1756 Last Reply by Keelan Oct 15 '11
Optimizing content 15 2358 Last Reply by Keelan Oct 14 '11
Instant Messag 1 1403 Last Reply by Keelan Oct 13 '11
  AjaxIM, too many queries ? 6 2131 Last Reply by Zie Oct 11 '11
Blog Uninstall 1 1349 Last Reply by Den Oct 11 '11
/index/customize 404's 5 1675 Last Reply by Den Oct 11 '11
General Error - Need advice 2 2049 Last Reply by Den Oct 10 '11
Forum settings : Invalid error message! 1 1389 Last Reply by Egor Bulgakov Oct 10 '11
Message: Can't generate uri for empty controller/action !- Plz Help me - 1322 Last Reply by Iqrash Oct 9 '11
insert photos/videos/links in forum 4 1398 Last Reply by Den Oct 6 '11
function.call-user-func 3 1958 Last Reply by Max Oct 5 '11
404 Pages 1 1325 Last Reply by Den Oct 5 '11
Change avatar 1 1293 Last Reply by Den Oct 5 '11
deleted user still exists! 4 1912 Last Reply by Den Oct 5 '11
Problem images in Newsfeed 2 1378 Last Reply by Tony Oct 5 '11
Status unchanged 2 1418 Last Reply by Den Oct 5 '11
Locked out of site due to database error! How to get back in? 3 1568 Last Reply by Den Oct 5 '11
BUG: HTTPS URL's in Links section fail 1 1293 Last Reply by Den Oct 5 '11
Plugin contact_importer 5 2107 Last Reply by Den Oct 5 '11
locked Invite new members not showing - 1149 Last Reply by Den Oct 5 '11