We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
Links not posted correctly? 6 1712 Last Reply by Alan Nov 17 '11
Adding pictures to "What's happening?" [Answered] 8 1674 Last Reply by Alan Nov 17 '11
photo going nuts 3 1366 Last Reply by Michael I. Nov 16 '11
Group link in Newsfeed is pointing to home page and not to Group page 10 1717 Last Reply by Michael I. Nov 15 '11
  Time in email showing incorrect 7 1627 Last Reply by Michael I. Nov 15 '11
  Error in mysite.com/index/customize 1 1463 Last Reply by Pavn Nov 15 '11
Some problems! 7 1716 Last Reply by Michael I. Nov 15 '11
  1.26 uploading multiple photos 11 1886 Last Reply by Michael I. Nov 15 '11
Unable to import language packs 7 2375 Last Reply by Michael I. Nov 15 '11
  Bug- label update to a profile in needed - 1.2.6 1 1261 Last Reply by Michael I. Nov 15 '11
  Newsfeed link picture error - 1200 Last Reply by Hau Young Nov 14 '11
Language source 3 1430 Last Reply by David Maupin Nov 14 '11
  IM chatbar error 5 1682 Last Reply by Max Nov 14 '11
simple html editer 2 1546 Last Reply by Den Nov 14 '11
  oxwall needs invite friends plugin :( 15 3732 Last Reply by Den Nov 14 '11
adding new plugin 2 1410 Last Reply by Den Nov 14 '11
Facebook connect fix anytime? 3 1362 Last Reply by Michael I. Nov 14 '11
Bad Request + 404 Error 4 1497 Last Reply by Andrew Nov 13 '11
New pages and WYSIWYG editor 2 1514 Last Reply by Andrew Nov 13 '11
Terms of use 9 3007 Last Reply by Keelan Nov 12 '11