We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
locked SubDomains - 1233 Last Reply by Den Oct 27 '11
facebook connect 2 1649 Last Reply by Den Oct 26 '11
Can't generate uri for empty controller/action ! 3 2021 Last Reply by Mario Oct 25 '11
REPEAT Theme Not Recognized 1 1485 Last Reply by Den Oct 25 '11
no one can send messages on my site - 1348 Last Reply by savvas Oct 24 '11
OW DEBUG EXCEPTION 5 2360 Last Reply by Den Oct 24 '11
Blog x Tags 2 1411 Last Reply by Den Oct 24 '11
Cannot Post 3 1511 Last Reply by Den Oct 24 '11
locked Custom Macabre Issue - 1177 Last Reply by Den Oct 24 '11
Plugin Upload Bug 1 1260 Last Reply by Den Oct 24 '11
  Bugs In Aerial Template 4 1647 Last Reply by savvas Oct 23 '11
Site Not Loading Theme Not Showing 4 1726 Last Reply by Lea Gail Parkhurst Oct 21 '11
facebook connect 12 2145 Last Reply by Max Oct 21 '11
  news feed posting bug 2 1580 Last Reply by idea Oct 21 '11
OW Debug Exception 3 2093 Last Reply by razzberry Oct 20 '11
Update to 1.2.4 Errors? 8 1668 Last Reply by razzberry Oct 20 '11
Add Group text 3 1469 Last Reply by GH Oct 20 '11
Not really a bug, more a feature request: AUTO-AWAY 1 1437 Last Reply by Den Oct 20 '11
RSS 2 1538 Last Reply by Den Oct 20 '11
  New Bug 5 1488 Last Reply by Den Oct 20 '11