We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
  Multicheckbox has no field for values in User profile questions 11 2258 Last Reply by Lars Olsson Sep 15 '11
user credits bug 8 1686 Last Reply by ma3ih Sep 15 '11
  hi - please help with this error - unable to create forums! 5 1528 Last Reply by Hadi Kamell Sep 14 '11
  SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'userId' in 'where clause' - MAYBE RELATED TO STATUS UPDATE PLUGIN 10 5350 Last Reply by Den Sep 13 '11
Members show as permanantly online 12 2452 Last Reply by Mickael Sep 13 '11
my customize button doesnt work?????? 10 2337 Last Reply by Den Sep 13 '11
  Unable to view users profile 3 1584 Last Reply by Crewdog Sep 12 '11
  After updating 1.2.3 my site in Problem 1 1494 Last Reply by Crewdog Sep 12 '11
Autoupdate notification to 1.2.3 5 1955 Last Reply by Michael Sep 10 '11
  Birthday should say "age" when Admin changes setting - 1462 Last Reply by Crewdog Sep 10 '11
Database Step Error: All Requirements are fulfilled 2 2271 Last Reply by Zen Menahem Sep 9 '11
  Flag doesn't work when video or photo is embedded in forum reply - 1811 Last Reply by Crewdog Sep 8 '11
Instant Chat 12 2307 Last Reply by Crewdog Sep 8 '11
  when user registrer error 14 2541 Last Reply by Organice Sep 8 '11
Theme bug 1.2.3 6 1560 Last Reply by Crewdog Sep 8 '11
post and like not works 2 1359 Last Reply by Den Sep 8 '11
Profile Questions Problem?? 3 1424 Last Reply by Den Sep 8 '11
Cannot save predefined questions - see attached video 1 1526 Last Reply by Den Sep 8 '11
Many of the link buttons on my site don't work... 5 1673 Last Reply by Den Sep 7 '11
search for .htaccess 3 1822 Last Reply by Den Sep 7 '11