We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
bug in video section 3 1610 Last Reply by Dantes Aug 9 '11
"Terms of use" edit bug 4 2297 Last Reply by Fejös Aug 9 '11
Fresh installed 2.2 now all i get is a white out browser HELP 2 2175 Last Reply by Den Aug 9 '11
Chat Settings Missing Button or Renaming 2 1448 Last Reply by Den Aug 9 '11
  Birthday causing error on v1.2.2 6 1793 Last Reply by Den Aug 9 '11
  "Edit pages" on manger of pages not work in 1.2.2 1 1450 Last Reply by Den Aug 9 '11
[resolved] Avatar change 2 1554 Last Reply by Thomas Aug 8 '11
Error message when trying to edit page in other language - 1494 Last Reply by Cornelius Aug 7 '11
  Contact importer 15 2612 Last Reply by Julio Marchi Aug 5 '11
still the same in 1.2.2 2 1610 Last Reply by Michael Aug 5 '11
V1.2.2 can't embed video using IE in newsfeed comment - 1513 Last Reply by Iheart Aug 5 '11
Nothing In Head after Updating 8 1871 Last Reply by Eric Aug 3 '11
Rich text editor does not work on the blog post editor 5 2663 Last Reply by Yudhaime Aug 3 '11
регистрация 5 2229 Last Reply by Den Aug 3 '11
How to disable maintenance via the BD? 3 2287 Last Reply by Den Aug 3 '11
Update of inactive Plugin 7 2040 Last Reply by Den Aug 2 '11
Features Not Working [Urgent] 19 3227 Last Reply by Anthony Aug 1 '11
Broken "View More" Image on the new Group Newsfeed 4 1759 Last Reply by Den Aug 1 '11
Paid membership 5 2045 Last Reply by Den Aug 1 '11
Send private message 1 1507 Last Reply by Den Aug 1 '11