We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
Newsfeed dashboard slow as hell. 23 1640 Last Reply by Oxwall Germany Oct 16 '19
Admin checkbox greyed out in moderator 1 974 Last Reply by dave Oct 16 '19
  $ _FILES 2 1046 Last Reply by dave Oct 11 '19
Update newsfeed 13 2362 Last Reply by Oxwall Germany Oct 9 '19
php 7.1 + issues on oxwall 1.8.4 friday the sept 13th 2019 10 1641 Last Reply by lisa Sep 30 '19
Forum home page language bug 4 1113 Last Reply by Marcus Sep 26 '19
  Problem: Blank page when logging in to the site. 33 6108 Last Reply by OW-Ghost Sep 25 '19
  Can't upload avatars! 12 3825 Last Reply by dave Sep 24 '19
Recover Index Wall Widget 28 1567 Last Reply by dave Sep 22 '19
The correct setting for a cron job sub domain 11 1641 Last Reply by Rob Sep 22 '19
Error Log 2 1425 Last Reply by AppXprt Sep 15 '19
[FIX] 1.7.2 Avatar Upload Error (base+upload_avatar_faild) 12 3420 Last Reply by Jochen Sep 8 '19
  Fatal Exception in Invitation Event Handler 2 1333 Last Reply by AppXprt Sep 4 '19
my web can not register new user 10 2068 Last Reply by Oxwall Türkiye Sep 2 '19
site not fully secure inspite of valid ssl 2 1424 Last Reply by dave Aug 28 '19
Error 500 - SQLSTATE[HY000]: General error: 2006 MySQL server has gone away 4 1306 Last Reply by Oxwall Türkiye Aug 28 '19
User Information 2 1122 Last Reply by Jochen Aug 28 '19
move site to new server now can't see site in chrome browser? 7 1267 Last Reply by Low Aug 25 '19
  Video bug 1 1064 Last Reply by dave Aug 25 '19
( closed subject ) Error newsfeed plugin 38 5282 Last Reply by dave Aug 24 '19
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... » »»