We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
BUG IN GROUPS OXWALL 1.5 9 1693 Last Reply by Marat Apr 12 '13
theme adapte to update 1 1133 Last Reply by Ana Rosa Apr 12 '13
How to stop ? 3 1392 Last Reply by Joseph Simon Apr 12 '13
Slow loading [Open Discussion] 21 4215 Last Reply by Bob (Coder Whacker) Apr 12 '13
Since Installing 1.5.2... 2 1198 Last Reply by Saif Apr 12 '13
Error 500 after new version update 16 3818 Last Reply by Donamix Apr 12 '13
  I have got some error after update oxwall 1.5.1 to Oxwall 1.5.2. 7 2211 Last Reply by Alia Apr 11 '13
Sign growing tired of new problems. 6 1480 Last Reply by Nicholai Apr 11 '13
Bad font of non-latin characters in menu 1 1418 Last Reply by Dave S Apr 11 '13
All buttons gone after update to 1.5.2 [Issues on server side. Solved] 9 1427 Last Reply by Roderick Apr 11 '13
[an error occurred while processing this directive] 1 1151 Last Reply by Peter Guo Apr 11 '13
Everytime I upload a picture.. 8 1479 Last Reply by Nicholai Apr 11 '13
Fatal error: 1 1340 Last Reply by Uilson Jr Apr 10 '13
IM Chat Won't Work 5 1301 Last Reply by Owen Bick Apr 10 '13
  video attachment does not work in groups or newsfeed 2 1320 Last Reply by Bianca Apr 10 '13
Disable Rich Media - 1.5.1 not working - ISSUE WAS PASSED TO DEV TEAM. 14 1996 Last Reply by Bianca Apr 10 '13
Errors after upgrading plugins 1 1489 Last Reply by Daniel O'Sullivan Apr 10 '13
Cron + CSS. [Solved] 18 2922 Last Reply by Alex Philipp Apr 10 '13
Admin panel buttons 4 1280 Last Reply by Joshua Apr 9 '13
500.phtml When setting up the forum [On Hold] 2 1303 Last Reply by Daniel O'Sullivan Apr 8 '13