We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
URGENT Help needed!! Photo tools don't work! 2 1319 Last Reply by Michael I. May 6 '12
  Add New Plugin 13 2015 Last Reply by Michael I. May 5 '12
Facebook: Secure Canvas URL 3 1790 Last Reply by Michael I. May 4 '12
Spelling mistake in privacy pluigin 2 1372 Last Reply by Michael I. May 4 '12
missing join date 1 1265 Last Reply by Michael I. May 4 '12
OW Debug - Exception 7 2545 Last Reply by Michael I. May 4 '12
OW Debug - Exception 1 1309 Last Reply by Michael I. May 4 '12
"Page not found" - Login problem 3 1609 Last Reply by Michael I. May 4 '12
groups feed 5 1373 Last Reply by Michael I. May 4 '12
manual import 1 1327 Last Reply by Michael I. May 3 '12
import fail 1 1194 Last Reply by Michael I. May 3 '12
  Newsfeed not responding correctly and delayed site performance after update 6 1693 Last Reply by Michael I. May 3 '12
Cart send PM's on my HTC Phone! 1 1217 Last Reply by Michael I. May 3 '12
  For those having trouble with the news feed in 1.3.2 21 4721 Last Reply by Michael I. May 3 '12
How Can I fix it? 1 1357 Last Reply by Michael I. May 3 '12
data import not working in 1.3.2 16 2147 Last Reply by Michael I. May 3 '12
Problems with import from xitti 9 1802 Last Reply by Michael I. May 2 '12
Do I have a cron problem? 8 2015 Last Reply by Henrik May 2 '12
Missing Captchas 1 1442 Last Reply by Mark Apr 29 '12
304 Not Modified 2 1240 Last Reply by Den Apr 25 '12