We build. You grow.

Get best community software here

Start a social network, a fan-site, an education project with oxwall - free opensource community software

Bug reports and troubleshooting | Forum

Forum home » Support » Bug reports and troubleshooting
Topic Replies Views Last Reply
PHP code for widget or custom page 5 1261 Last Reply by Alex Philipp Nov 21 '12
site all messed up 11 1689 Last Reply by Steven owner of Pro PC World Nov 21 '12
Language dump export is not working 2 1338 Last Reply by Alex Philipp Nov 21 '12
People can't join with out photo 6 1522 Last Reply by bob daubney Nov 21 '12
My site has stopped sending notifications. What is wrong now? 7 1595 Last Reply by Kumi Festus Nov 21 '12
  Can't find config `site_installed` in section `base`! oxwall 1 1062 Last Reply by varadha Nov 21 '12
  installation Error while i was trying to install on my windows pc 4 1840 Last Reply by Purusothaman Ramanujam Nov 20 '12
HELP ! Login problem 3 1672 Last Reply by Steven owner of Pro PC World Nov 20 '12
New forum bug.. 9 1436 Last Reply by Alexander Nov 19 '12
Download 1.4.1 problem 1 1214 Last Reply by Alexander Nov 17 '12
triggered the 500 error every so often 7 1671 Last Reply by Pete Nov 17 '12
  Bach friendship notification 6 1576 Last Reply by Purusothaman Ramanujam Nov 15 '12
  Captcha Issue (Not A Repeat) 20 3750 Last Reply by Jochen Nov 15 '12
  avatar upload issue 21 3757 Last Reply by Joseph Nov 14 '12
Don't see any 1.4.1 upgrade link on admin dashboard page 1 1268 Last Reply by VideoWhisper.com Nov 13 '12
  Forum bug... 9 1632 Last Reply by Alexander Nov 13 '12
Re-direct page 3 1252 Last Reply by Kumi Festus Nov 13 '12
  Securiety User Role Label & Permissions Bug 17 4779 Last Reply by idea Nov 12 '12
Bots bots and more bots 5 1328 Last Reply by Helike Nov 11 '12
Bug - User Photo Upload is not set "mandatory" then also showing this message...! 2 1537 Last Reply by Bruce Nov 11 '12